Откриха трупа на известен обирджия

0
Около 3.20 часа, в полицията е получен сигнал, че на адрес в кв. „Редута” е задържан мъж, който разбивал мазета.
Около 3.20 часа, в полицията е получен сигнал, че на адрес в кв. „Редута” е задържан мъж, който разбивал мазета.

33-годишен, криминално проявен, е бил намерен мъртъв в мазе в столичния квартал „Редута” след спречкване с жител на блока. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.По случая е задържан мъжът, живеещ на съответния адрес. Образувано е досъдебно производство. По случая работят полицаи от СДВР , които изясняват обстоятелствата около криминалния инцидент. 

Около 3.20 часа, в полицията е получен сигнал, че на адрес в кв. „Редута” е задържан мъж, който разбивал мазета. На място изпратените полицейски служители заварили в безпомощно състояние 33- годишен мъж, известен на полицията за кражби, грабежи и нанасяне на телесна повреда. 

Извиканият на място медицински екип, констатирал смъртта му. По първоначални данни, малко преди 3.20 часа, жители на блока чули шум в мазето и един от мъжете слязъл по стълбите да види какво става. Там заварил неканения гост, спречкали се, в стълкновението непознатият бил ранен. Мъжът, живеещ на адреса, е задържан. Продължава работата за изясняване на всички факти и обстоятелства по случая. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари