Откриха първия в Русе Детски център по Валдорфска педагогика

0

Директорът на дирекция „Култура и образование“ към Община Русе г-жа Ирена Петрова поздрави г-жа Мариана Маринова, като й подари красив букет от името на кмета Пламен Стоилов по случай откриването на първия в Русе Детски център по Валдорфска педагогика  „СТАСИ“ и „Дом Монтесори“.  

Г-жа Петрова сподели, че е приятно изненадана, че в Русе се открива такъв център. „Щастлива съм, че в нашия град има педагози, които се занимават с това и работят с доказани в цял свят обучителни практики“, допълни още тя.

Г-жа Маринова сподели, че новооткритият център, намиращ се на ул. „Алеи Възраждане“ 32, ще прилага индивидуален подход към всяко едно дете. Според нея това ще е място, където русенските деца ще играят и ще се чувстват свободни, независими, автономни и компетентни. Г-жа Маринова обяви, че на 17 април /петък/ в центъра ще бъде организиран ден на отворените врати.

Принципите, които ще следват педагозите в центъра са Свобода на действие, Творчество и креативност, Автономия и независимост, Себеизграждане и себеусъвършенстване и Интелектуално развитие в ранно детско съзряване.   

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари