Откриха останките от самолета на милионера Райнер Шалер

0

Сред пасажерите е имало две деца. Телата на пътниците все още се издирват

Край Коста Рика са открити останките от самолета на милионера Райнер Шалер, съобщиха властите в пост в социалните мрежи, предаде вестник "24 часа".

Според службата за Въздушно наблюдение телата все още се издирват. Сред пасажерите е имало две деца, родени през 2016 г. и 2017 г. - на шест и пет години.

Според дневника на борда е имало и трима възрастни - на 41, 54 и 45 години. Самият Шалер според биографията му в Уикипедия, която е съставена от компанията му RSG Group, е роден през 1969 г. и би трябвало да е на 53 г., а не на 54.

Според властите в самолета са били той, Кристиан Шикорски, Маркус Курек и две деца Финя Шикорски, Аарон Шаллер, както и член на екипажа.

Според Главната дирекция на гражданската авиация на Коста Рика самолетът е летял от Мексико към Пуерто Лимон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари