Откриха нов офис на БСП в Бяла

2
На събитието присъства водачът на листата на Коалиция БСП за България в Русе, Иван Иванов
На събитието присъства водачът на листата на Коалиция БСП за България в Русе, Иван Иванов

На събитието присъства водачът на листата на Коалиция БСП за България в Русе, Иван Иванов

Той беше придружен от Ивалинка Цанкова и Нора Стоянова – кандидати за народни представители на левицата в крайдунавския град, и от председателя на Областния съвет на БСП - Русе, Тодор Йорданов, пише Арена Медиа.

Пред събралите се активисти на партията Иванов заяви: „Само за 7 месеца в управлението на страната ние, българските социалисти, успяхме да реализираме голяма част от целите, заложени в нашата програма. Да, направихме много, но и много остава. Затова е важно този процес да продължи. Ние сме партия с над 130-годишна история, били сме и в управление, и в опозиция, но винаги сме оставали разумната, стабилна и мъдра сила в обществено-политическия живот на страната.”

Аз вярвам, че на изборите на 2 октомври БСП ще постигне много по-висок резултат, отколкото този, който социологическите агенции лансират в общественото пространство с една, единствена цел, да бъдат обезверени хората и да се откажат от правото си на глас”, каза още Иванов. Той призова присъстващите да бъдат активни в изборния ден и да упражнят своя вот, защото в момент на икономическа и политическа криза страната ни повече от всякога има нужда от парламент, както и от редовно избрано правителство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    русенец
    Не, на снимката са младежите на БСП. Възрастните са вече покойници.
  • 4
    4
    Интересно
    Офисът в дома за стари хора ли е?
  • 8
    3
    ХАХАХАХАХАХА
    Миришещи на нафталин и пръст кумундели с некролозите в джоба и едно заблудено слабоумно изтърсаче! БКП и наследниците им от ОПГ ГРОБ са пътници в политиката!
  • 6
    2
    Рот фронт!
    Колко са млади комунистите на снимката - БСП форевър! А, къде сега са беленската фамилия Нуневи - Анелия и Пламен, които до 1989 г. са върли членове на БКП?
  • -3
    1
    s'Aa'l
    България незабавно трябва да изгони сащническия посланик, който ни тика и ни въвлича във война срещу християнските ни приятели! България незабавано трябва да изгони сащническия посланик, който мощно прокарва в България тяхните 52 пола!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари