Откриха нива с канабис край Елин Пелин

0
Установени са 79 растения, задържан е 25-годишен столичанин ​
Установени са 79 растения, задържан е 25-годишен столичанин ​ Снимка: МВР

Установени са 79 растения, задържан е 25-годишен столичанин ​

Специализираната полицейска операция е проведена вчера на територията на Елин Пелин, съобщиха от МВР. В хода на предприетите, от служители на Главната дирекция "Национална полиция", ОДМВР - София и 05 РУ - СДВР действия, в района на с. Желява е открита нива със засадени 79 растения от вида на конопа, достигнали различна височина.

Действията по разследването продължили на територията на София, където е локализиран и задържан 25-годишен мъж. Според данните до момента, той е полагал грижи за растенията. При претърсване в дома му в столицата криминалистите иззели около 50 грама суха тревна маса, бучка бяло прахообразно вещество и 22 000 лева. Последвали процесуални действия и в имот, собственост на неговата баба в с. Желява. Там са открити стъклен буркан с вместимост около 1,5 литра, съдържащ суха тревна маса и семена за посев, дали характерната реакция на канабис, торове, електрона везна и 2 радиостанции. От превозно средство, собственост на задържания, паркирано пред имота в селото, са иззети бидони за вода и други вещи, ползвани за отглеждането на растенията.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари