Откриха мъртъв скиора в Боровец

0
Той не е успял да се измъкне от лавината, каза началникът на Планинската спасителна служба
Той не е успял да се измъкне от лавината, каза началникът на Планинската спасителна служба

Той не е успял да се измъкне от лавината, каза началникът на Планинската спасителна служба

Откриха тялото на скиора, затрупан от лавина на пистата „Маркуджик 3” в Боровец. Това съобщиха източници от Планинската спасителна служба, предаде NOVA.

"Човекът е намерен. Изровен е от снега и го транспортираме към Боровец. Починал е, престоял е много време под снега. Той не е успял да се измъкне, за разлика от другите двама, с които е бил", заяви Ангел Керкелев, началник на Планинската спасителна служба в Боровец.

По-рано днес стана ясно, че лавина е паднала и затрупала трима гръцки сноубордисти и един скиор. Двама от тях са успели да измъкнат, но третият е останал под снега. Издирването продължи няколко часа и в него участваха над 20 планински спасители и 4 кучета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    до 1
    Много си дребнав, бе! :)))) Като имаш предвид образованието ни през последните 3 десетилетия, цяло чудо е, че все още приблизително могат да броят!
  • 9
    1
    Бай Колю
    "По-рано днес стана ясно, че лавина е паднала и затрупала трима гръцки сноубордисти и един скиор. Двама от тях са успели да измъкнат, но третият е останал под снега." Т.е. лавината е затрупала четирима - трима гръцки сноубордисти и един скиор. Двама са се измъкнали. Третия е останал под снега и е починал. КЪДЕ, ПО ДЯВОЛИТЕ, Е ЧЕТВЪРТИЯ?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари