Откриха мъртъв 26-годишен македонец в София

0
Близки приятели на младия мъж са казали, че той е спортист, който от известно време работи и живее в България
Близки приятели на младия мъж са казали, че той е спортист, който от известно време работи и живее в България Снимка: БГНЕС

Близки приятели на младия мъж са казали, че той е спортист, който от известно време работи и живее в България

Младеж от Северна Македония е намерен мъртъв в апартамент в София, съобщиха от прокуратурата и МВР, предаде БТА.

26-годишният мъж е открит в неделя, в сграда на ул. "Емилиян Станев", недалеч от търговски център.

По тялото му не са намерени следи от насилие. Прокуратурата вече е започнала разследване по текста от Наказателния кодекс за подпомогне или склоняване към самоубийство.

Медиите в Северна Македония също търсят информация по случая. "Свободен печат" от близки приятели на младия мъж са научили, че той е спортист, който известно време работи и живее в България.

От Министерството на външните работи (МВнР) на Република Северна Македония съобщиха, че са се свързали чрез посолството на страната в София с компетентните органи, откъдето е получена първоначална информация за случая.

"От МВР вече са се свързали със семейството на загиналия, което е уведомено надлежно за случая", съобщават от МВнР в Скопие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари