Откриха техническото изложение в Русенския университет

0

В Русенския университет бе открито двадесетото издание на Изложението на техника, технологии, стоки и услуги.

Производители на автомобилна и земеделска техника представиха своите нови модели.

Заместник областните управители на област Русе г-н Свилен Иванов и г-н Валентин Колев бяха сред официалните гости на XXто юбилейно русенско изложениеТехника, технологии, стоки и услуги“. Г-н Свилен Иванов приветства присъстващите и поздрави организаторите.

„Радостен съм, че за двадесета поредна година русенци и гостите на града имат възможност да се запознаят с най-новите достижения в областта земеделската, индустриалната, транспортната и електронна техника заяви заместник областният. Той изрази увереност, че ръководството на Русенския университет ще продължи да прави всичко по силите си за развитието и утвърждаването на Русе като водещо европейско средище по поречието на река Дунав.

След официалното откриване двамата заместник областни управители посетиха щандове на участващите фирми.

На събитието присъстваха още кметът на община Русе г-н Пламен Стоилов, областният управител на област Силистра г-н Ивелин Иванов, заместник областният управител на област Разград г-н Евгени Драганов, генералният консул на Русия в Русе г-н Андрей Громов, както и множество жители и гости на града.

Изложението ще продължи до 12 май включително и ще бъде изпълнено с множество семинари и презентации на фирми, както и демонстрации на земеделска, автомобилна и електронна техника

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари