Откриха голямо количество дизелово гориво в дома на служител на БДЖ

1
Служителите на БДЖ ще бъдат отстранени от работа
Служителите на БДЖ ще бъдат отстранени от работа

Служителите на БДЖ ще бъдат отстранени от работа

Благодарение на предоставена информация от отдел „Вътрешна сигурност“ на „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД, на 05.03.2024 г. около 19:20 часа във връзка с провеждане на процесуално следствени действия от служители на СПИП, СПКП, БНТЛ, отдел Разследване при ОД на МВР – Плевен и служители на РУ – Левски, е извършено претърсване и изземване на лек автомобил, управляван от служител в „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД и съпровождан от негов спътник, също служител в дружеството.

В автомобила са намерени и иззети пластмасови туби, съдържащи течност от петролен продукт, наподобяваща дизелово гориво. При последващо претърсване на адреса на водача на автомобила, е открито и иззето голямо количество туби със съдържание от същата течност. Процесуално следствените действия продължават.

По случая е образувано досъдебно производство при ОДМВР – Плевен. Служителите на „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД ще бъдат отстранени от работа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари