Откриха 250 тела на музикален фестивал в Израел

3
Свидетели описаха случилото се като "клане"
Свидетели описаха случилото се като "клане" Видео: NOVA

Очаква се броя на жертвите да нарасне още

Ескалацията в Близкия изток. Въздушните удари продължиха цяла нощ, предава NOVA. Израелската армия съобщи, че е поразила ключова инфраструктура на Хамас, включително джамия, за която се смята, че е служила като оперативен център.

Късно снощи спасители откриха телата на 250 души, които са били на фестивал в южната част на страната, близо до границата с ивицата Газа. Свидетели описаха случилото се като "клане". Израелските спасителни служби очакват броя на жертвите да нарасне още, тъй като парамедиците все още работят на място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    Да питам Българите
    За това ли докараха Българската Армия до това дередже другаря Ив.Костов,Соломон Паси,Свинаров,Сакскобугготски,Тройна Коалиция,ГЕРБ-СДС-ДБ-ПП-ВМРО-ДПС че и БСП? ЗА ДА ИМАМЕ ПРАЗНИ ГРАНИЧНИ ЗАСТАВИ И В ЕДИН СУБЛИВЕН МОМЕНТ ДА БЯГАМЕ КАТО ТЕЗИ НЕЩАСТНИ ХОРА КАТО СТАДО ДИВЕЧ ОТ ТЕРИТОРИЯТА СИ? КОЙ ЩЕ ЗАДАДЕ ВЪПРОСА НА КОСТОВ,БОРИСОВ,КИРО,СОЛОМОН,СВИНАРОВ,СИМЕОН ,ДОГАН? НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ? НЯКОЙ ЗАМИСЛЯ ЛИ СЕ В ТАЗИ СЛОЖНА ОБСТАНОВКА? ЗА КАКВО НИ ДОКАРАХА АМЕРИКАНЦИ? ЗА ДА ИМ БЪДАТ ОХРАНА ОТ БЪЛГАРИТЕ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МАТОВСКИ И ЕВРОДИРЕКТИВИ? ВИДЯХТЕ ЛИ ЗА КАКВО УНИЩОЖАВАТ АРМИЯТЯ НИ И ОРЪЖИЕТО? ЗА ДА БЪДЕМ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ КАТО СТАДО ГЪСКИ.НЕ СЕ ЛИ УСЕТИХТЕ ВЕЧЕ БЪЛГАРИТЕ? КРАЧКАТА ДА ЗАПРИЛИЧАТЕ НА БЯГАЩИТЕ МИСЛЯ Е МАЛКА.СТИГА ДА Е РЕКЪЛ МЯКОЙ ОТГ,ЗАПАД,СЕВЕР И ИЗТОК. СДЕЛКИ ПРАЗНОСЛОВНИ И ДЪРДОРКОВЦИ КАТО ТАГАРЕНКО.ГРАНИЦАТА НИКОЙ НЕ ПАЗИ,СТИГАТ ДО ПЪПА НА СОФИЯ.АМИ АКО СА ВЪОРЪЖЕНИ ИЛИ НЯКОЙ В ДЕН И ЧАС Х ЗАПОЧНЕ НЕЩО ДА ИМ РАЗДАВА? КАК ЩЕ ОТГОВОРИ ТАГАРЕНКО,КИРЧО,ТАТЬОВ,АСЕНЧО МАМИН И БОЧКО БИБОЧКО? РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО НИ Е НУЖНА НАША АРМИЯ ИЛИ ОЩЕ МЕ ВИ Е ЯСНО ХОРА ОТ ЛОЗЯТА И ПОЛЕТО?
  • 6
    3
    !??!?!?!?
    Че кой нормален ще ходи в Содом и Гомор?
  • 4
    2
    до 1
    Не е сигурно, че ще отмъщават жестоко. Могат да ги препънат по пътя към отмъщението и да клекнат на отстъпки и да се укротят много бързо. Още един конфликт по света на който сащ да "помага" и в хазната им трайно ще светне червената лампа и на тях със сигурност никой няма да им помогне.
  • -5
    1
    Ivo
    Мосад,са проспали,атаката на арабските дрипльовци!Сега ги чака нещо много страшно!Евреите ще отмъстят жестоко!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари