Иран отрича да е замесен в нападенията срещу Израел

2
От Хамас твърдяха, че военното им крило си е сътрудничило с Иран за осъществяването на атаката
От Хамас твърдяха, че военното им крило си е сътрудничило с Иран за осъществяването на атаката Снимка: БГНЕС

От Хамас твърдяха, че военното им крило си е сътрудничило с Иран за осъществяването на атаката

Над 1100 са вече жертвите и от двете страни от началото на ескалацията в Близкия изток, предава БНТ. Над 700 са убитите израелци за изминалите дни, жертвите от палестинска страна са поне 400. Ранените са около 5000.

Израелските власти съобщават, че са открили най-малко 260 тела на мястото на музикален фестивал, близо до границата с Газа. Хиляди младежи присъствали на събитието в събота, когато внезапно там нахлули десетки бойци на палестинската групировка Хамас.

Свидетелски кадри показват настъпилата паника, на кадрите се чуват и изстрели. Въоръженото крило на Хамас потвърди, че държи в плен най-малко 100 души.

Съединените щати, Великобритания, Германия и Ирландия са сред държавите, които съобщават, че техни граждани са загинали или изчезнали в Израел.

През цялата нощ израелската армия продължи с интензивния обстрел на ивицата Газа.

Премиерът Нетаняху обяви, че страната му е в състояние на война с Хамас и че армията няма да се спре, докато не унищожи всички бойци на групировката.

Иран отрече да е замесен в нападенията срещу Израел, но изрази подкрепата си към палестинската страна в конфликта.

Преди това от Хамас твърдяха, че военното им крило си е сътрудничило с Иран за осъществяването на атаката. Вчера подкрепяната от Техеран ливанска шиитска групировка Хизбула също изстреля ракети срещу Израел, а в отговор от Тел Авив нанесоха въздушни удари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    8
    Иван
    Да,бе,да, дрипавите,иранци,не знаели нищо????Смях...
  • 3
    7
    до 6
    Къде видя някой да хвали руснаците или палестинците? България не е побратимена нито с украинци, нито с руснаци. Ако България е имала някъкви "братя" те може би някога са били сърбите и македонците, с които сега се мразим. В момента България е сама и няма никакви приятели. И се опитват да я разединят още повече като промиват мозъците на имбецили като теб да целуваш американски хуй и да си мислиш че си чул петлите. Тея дето се кефят на руснаците също не са по-умни. Аз лично като бях дете харесвах американските неща, филми и т.н. руските неща ми се виждаха недодялани и глупави, но като понаучих как стоят нещата, през последните 5-6 години, американските и западните неща почнаха да ме отвращават все повече с лицемерието си и скритата си пропаганда. Няма холивудска продукция през последните 10-15 години, която да не е някъква пропаганда, било то за педерастии или против Християнството. Идеята е хората да се интересуват само от материалното, драмата, да се оскотят и само да консумират, затова и на по-младите поколения източника им за консумация на умствен гнет е още по-достъпен и по-малоумен - instagram и tit_cock, където гледат 10-секундни глупости, защото повече от 10 секунди им доскучава. Игрите от америка и западна европа са същата пропаганда. Във всяка игра всеки втори герой е някакъв педераст гнусен, или е със деформирани гениталии и навсякъде командват жени, а мъжете са някъкви пълни некадърници. За последно играх американска игра излязла през 2014 и в момента от нея нищо не става (The Elder Scrolls Online), новите им са още по-изпедерастени, дотолкова че не си заслужават да се пиратнат, камо ли да се купят. И затова се отвращавам от всичко за което стои запада като цяло през последните 10-15 години. Това е пълна деградация и умствен и духовен гнет, което те бълват. Не знам нещо руско да е излязло също, което да е хубаво - излезе една руска игра преди месеци - Atomic Heart - най-щедрото, като "комплимент", което мога да кажа за нея е че беше посредствена, нищо особено. Филми руски не гледам, не ме интересуват, книги още по-малко, съвременните руски автори не са по-малко некадърни от западноевропейските или американските - всичките се бият да пишат някъкви блудкави фентъзи/фантастики от които няма никакъв смисъл. А ти, глупако, си вярвай, че някой нормален човек дава мило и драго за руските ценности. Forever ще си останеш по-тъп от собственото си лайно.
  • -5
    6
    daskal
    До 5 - уха, редовно използвате разни интелигентни думички като "индокриниран" и "ректум", а пишете "някЪкви", "някЪква". При това явно нямате комплекси за малоценност, защото харесвате руските и палестинските терористи.
  • -1
    5
    уха
    Едни и същи индоктринирани малоумници с комплекс за малоценност че не са се родили в западна европа или в северна америка реват за боклуците украйна и израел, понеже така са им казали, че правилно, ваксинирали са се преди това 68,000 пъти и са ходили из града с пръст в ректума намазан с вазелин, защото от The Ръководството™ са им казали, че така предотвратяват заразата. Защо не можете да го разберете, олигофрени?!?!? Колкото и да целувате задниците на западните си идеали за подражание, никога няма да станете тях, никога няма те да ви приемат като едни от тях, за тях винаги ще сте една (или 10 ръце) по-долни хора, някъкви бедни, тъпи подлизурковци от някъква държава от 3ия свят, които се опитват да им се харесат като кученце, което подскача около тях.
  • 3
    4
    браво, браво 3
    даже и историята на създаване на Израел не знаете, на чия територия е създаден Израел през 1948 година, да не говорим за войните след това! А случайно да знаете, защо постоянно официално се говори за „окупираните територии“?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари