Откраднаха джипа на Милко Калайджиев

0
Милко Калайджиев стана жертва на нагли апаши
Милко Калайджиев стана жертва на нагли апаши

Милко Калайджиев стана жертва на нагли апаши, оплака се самият той. За първи път в живота си, на 63-годишна възраст, популярният фолк певец бе обран, като джамбази задигнаха скъпарския му джип. Калайджиев оценява щетите на над 100 000 лева, като само изчезналата техника и костюмите в автомобила били на стойност 50 бона.

Роденият в Свиленград певец не крие, че няма жилище в София и напук на финансовите си възможности той никога дори не се е и замислял да си купи имот в столицата, тъй като не иска да живее в големия град. Заради участията си в столични заведения обаче Милко е чест гост на града, като нощувките или ги прекарва на хотел, или в жилището на своята леля, намиращо се в квартал в покрайнините на София. Мустакатият певец отседнал при роднината си миналата седмица, когато му се наложило да посвърши доста задачи в най-големия български град.

„Показвам се на терасата малко след 10 часа и виждам, че колата ми я няма. Изпаднах в шок. Предишната вечер имах участие и се прибрах късно, призори. Паркирах си, където винаги си спирам колата. Очевидно с първите лъчи на деня съм се разделил и с джипа ми", сподели Калайджиев.

Той веднага хукнал из столичните РПУ-та, за да търси помощ и оттам му казали по какъв начин му е откраднат скъпият джип, който инак е застрахован, има аларма и върви в комплект с какви ли не охранителни мерки. Според спецченгетата автоджамбазите са срязали парче от задната лява врата на джипа, което открива достъп до компютъра на автомобила. Крадците са скъсали няколко жички, с които са елиминирали алармата и централното заключване, след което са си плюли на петите.

Не е тайна, че за голяма част от фолк изпълнителите колата не е само превозно средство, а и дом, тъй като те постоянно са на път. Такъв е и случаят с Калайджиев, който се оплака, че в джипа си имал скъпарски костюми за участия, както и цялата му техника, чиято стойност възлиза на малко над 50 000 лева.

„Всичко друго бих прежалил, но най-ценното нещо от всичко откраднато ми е микрофонът. Нека джебчиите го изпратят до Свиленград, без адрес да е дори, там всички ме знаят и ще си го получа. Просто той ми е много скъп", умолява се изпълнителят на „Я, елате, пиленца, при батко".

От 20 години крие, че се казва Михаил

Малцина знаят, че в паспорта си Милко е Михаил Ангелов Калайджиев. В зората на кариерата си обаче той решава да се прекръсти, тъй като рожденото му име не му звучало подходящо за голямата сцена, заради което си избира прозвището Милко. Мустакатият певец е известен с таланта си да открива бъдещи звезди. Благодарение на неговата пресявка чалгата се сдобива с Преслава, която по рождение е Петя, Джена, която пък е Десислава, и Галена, в чийто паспорт пише Галина.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари