Откраднаха акумулатора на валяк в Русе

0
Машината е била паркирана в центъра на града
Машината е била паркирана в центъра на града Снимка: Община Русе / архив

Задигнаха и две камери за видеонаблюдение от имот в квартал "Средна кула"

В Първо РУ е започната проверка по сигнал за кражба на акумулатор от валяк в Русе.

Машината била паркирана в района на кръстовището между улиците "Хан Аспарух" и "Петър Берон", като не е била местена от там за около седмицата. Акумулаторът е отнет от кабината, след като са му счупени клемите. Заявената щета е за около 90 лева, съобщиха от пресцентъра на полицията в Русе.

Образуваната преписка е с оглед на престъплението.

Служители на Първо РУ са започнали проверка и по сигнал за кражба от имот в русенския квартал "Средна кула". Стопанинът сигнализирал в полицията, че на 21 срещу 22 този месец, чрез срязване на захранващи кабели са му били отнети две камери за видеонаблюдение, монтирани на пътната врата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари