Откраднаха 50 000 лева от украинка в Слънчев бряг

10
32-годишният крадец бил заловен в град Шумен
32-годишният крадец бил заловен в град Шумен

32-годишният крадец бил заловен в град Шумен

Според информация от полицията, над 50 000 лева бяха откраднати от жилище на 28-годишна украинска гражданка в курортния комплекс Слънчев бряг. Сигналът за кражбата е получен на 12 юни около 14:40 часа. Жената, която се ползва с временна закрила, уведомила полицията, че в броя на незатворената балконска врата е проникнат непознат, който отнел парична сума от нейния апартамент.

Откраднатите суми са впечатляващи - 29 000 лева, 6000 евро, 5000 долара и 100 паунда. Крадецът успял да се измъкне от мястото на престъплението, но след последвало разследване полицията успяла да установи неговата самоличност. Извършителят е 32-годишен мъж, който бил заловен в град Шумен.

Откраднатата парична сума е намерена. Мъжът е привлечен в качеството си на обвиняем и задържан за срок от 72 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Стоян Тодоров
    "уведомила полицията, че в броя на незатворената балконска врата е проникнат непознат"... Евала, редактора!
  • 13
    4
    Unnn
    Ей сега Тая я махнете от временната закрила, като има недекларирани пари в такива големи суми
  • 7
    3
    робин худ
    Айде стега с тия усраинци ,нека наркомана с прибере в усрайна и войната ще сврши ,ама обикля като бита кучка и не смее ,щото ще е до там на путин му писна от помиярските им испълнения и дано има нерви да истрае ученията им в германия че тая хамериканска измет не се спря само войни предизвиква но да са живи и здрави там горе има някой и той гледа всички рано или късно си плащаме жалко че тия изроди затриха толкова много хора заради шибания долар ,но няма да е все така тик так
  • 35
    2
    kgv934f
    аз не знам за българи толкова бързо и съвестно полицията да реагира, ако не си някой големец и ти отнемат собственост, по-скоро я отписвай и толкова
  • 48
    1
    гост1
    бедните украинци давайте им помощи малоумници а си оставяте народа да мизерства да слугувате на американците
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари