Отиде си д-р Виктория Тилева

0
За своята над 50-годишна практика тя е спасила хиляди животи
За своята над 50-годишна практика тя е спасила хиляди животи Снимка: МБАЛ - Пазарджик

За своята над 50-годишна практика тя е спасила хиляди животи

На 81 години завинаги от този свят си тръгна хирургът д-р Виктория Тилева.

Тъжната вест съобщиха от болницата в град Пазарджик.

"Напусна ни един изключително добър лекар и човек. Д-р Виктория Тилева се раздаваше в професията и за пациентите и колегите. За своята над 50-годишна практика тя е спасила хиляди животи. Благодарни сме за възможността да работим с нея и да я познаваме.

Д-р Виктория Тилева започва работа в областната болница на Пазарджик през 1970 г. Първоначално работи като клиничен ординатор в Хирургично отделение. Седем години от живота си посвещава на болните хора в Алжир, където отново е работила като хирург. След своето пенсиониране д-р Тилева продължава да работи във Втори състав на ТЕЛК.

През всичките тези години д-р Виктория Тилева работеше със сърце и душа. Приемаше болницата като втори дом. Казваше, че ако трябва да се върне назад, пак би избрала същата професия.", написаха от ръководството на МБАЛ-Пазарджик.

Погребението на д-р Виктория Тилева ще бъде на 29 юни (четвъртък) от 11:00ч. на Гробищния парк на Пазарджик.

Светъл път и мир на душата Ви, д-р Тилева!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари