Отец Иван Янкулов: Протестът ми продължава, но трябва да бъда приет в болница

0
В болницата имат повече милост от нашите митрополити, заяви свещеникът
В болницата имат повече милост от нашите митрополити, заяви свещеникът Видео: NOVA

Свещеникът се обяви против касирането на избора за сливенски митрополит

Осем дни продължи гладната стачка на сливенския свещеник Иван Янков. Днес се очаква той да я прекрати, но протестът му продължава. Настояването на свещеника, подкрепено от близо 500 миряни, е да бъде признат избора на Епархийския съвет за сливенски митрополит. Припомняме, че процедурата по избора бе касирана от Светия Синод.

Отец Иван каза в ефира на „Твоят ден“ по NOVA NEWS каза, че очаква да бъде проведен разговор за решението на Епархийския съвет. Той сподели, че е обезводнен. И допълни, че му е било отказано причастие. Свещеникът каза, че в понеделник трябва да постъпи и в болница.

В болницата имат повече милост от нашите митрополити, заяви свещеникът

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари