Отчетите за флуорсъдържащи парникови газове ще се отчитат в нова информационна система

1
На територията на РИОСВ - Русе такова задължение имат над 200 лица
На територията на РИОСВ - Русе такова задължение имат над 200 лица Снимка: Dunavmost

На територията на РИОСВ - Русе такова задължение имат над 200 лица

Лицата, извършващи дейности с оборудване, съдържащо флуорсъдържащи парникови газове следва да представят годишните справки за използваните количества в предходната година до 31 март на настоящата. Това ще става по електронен път, считано от началото на тази година в новосъздадената информационна система на ИАОС.

На територията на РИОСВ - Русе такова задължение съгласно специализирана наредба имат над 200 лица, в т.ч. дистрибутори, сервизни техници и оператори на оборудване, съдържащо над 3 кг ФПГ, съобщиха от екоинспекцията.

Допълнителна информация, касаеща задължените лица е публикувана на интернет страницата на РИОСВ-Русе:

*Наредба №1 от 17 февруари 2017 г. за реда и начина за обучение и издаване на документи за правоспособност на лица, извършващи дейности с оборудване, съдържащо флуорсъдържащи парникови газове, както и за документирането и отчитането на емисиите на флуорсъдържащи парникови газове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари