Отбори от 6 фирми мериха сили в турнир по мини футбол в Русе

3

След напрегнати двубои първо място заеха мъжете от „Холеман“

Отбори от шест русенски компании и организации се включиха в тазгодишното издание на Работническия турнир по мини футбол на игрищата в Спортен комплекс "Локомотив".

Спортуващите бяха приветствани от зам.-кмета Магдалина Илиева, която им пожела спорна игра.

След напрегнати двубои първо място заеха мъжете от „Холеман“, които спечелиха с 6:5 при дузпи срещу „ВиК – Русе“. За третото място се съревноваваха футболистите на „Бадер“ и „Ирим“, като последните успяха да надделеят с 3:2 и да грабнат третото място в турнира, съобщиха от пресцентъра на Община Русе.

Събитието се осъществи с подкрепата на Община Русе и е организирано от Българската работническа федерация "Спорт и здраве" и РК "Спорт и здраве – Русе", чиято основа цел е провеждането на инициативи за развитие и утвърждаване на работническия спорт в Община Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари