Отървете се завинаги от стриите с лесно приготвен домашен крем

0
Отървете се завинаги от стриите с лесно приготвен домашен крем
Снимка: www.zajenata.bg

Ако майка ви е имала стрии, голяма е вероятността и вие да имате. Но няма причини за паника или безпокойство, защото има решение как да се отървете от тях.

С правилно хранене и поддържане на нормална телесна маса може да се направи много. Ако имате излишък от килограми, време е да ги загубите. Намерете упражнения, на които ще се насладите, въвеждайте хранителни влакна от плодовете и зеленчуците, които трябва да са в основата на диетата, също вижте някои трикове, с които ще ускорите метаболизма си като например пикантни храни и зелен чай.

Важно е и приемът на достатъчно течности, трябва да пиете най-малко осем чаши вода дневно. Това не само ще ви помогне за намаляване на апетита (понякога, когато чувствате глад, вие всъщност имате нужда от течности), а с това ще имате и хидратирана и мека кожа с което ще предотвратите появата на стриите.

В борбата срещу стриите няма нужда да харчите много пари за различни кремове, когато идеаленото лечение можете да си приготвите сами вкъщи. Предлагаме ви да направите следната домашна паста срещу стрии, която ще ви даде желаните резултати:

Състав:

¼ чаша масло от какао 

1 супена лъжица сусамово масло 

2 капсули витамин Е 

2 чаши настърган пчелен восък 

1 супена лъжица екстракт от ванилия

Приготвяне:

Всички хранителни стоки разбъркайте добре и ги поставете на слаб огън. След като се охлади сместа, нанесете на областта, където имте стрии, така нежно масажирайте мястото.

Използвайте крема всеки ден, и се надяваме, че ще действа и при вас.

Източник: За жената
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари