От "Възраждане" искат столичната улица "Джеймс Пардю" да се казва "Акад. Антон Дончев"

3
Председателят на столичната организация на партията Деян Николов призова да не "кръщаваме улици на човек, който е бил дълги години чужд разузнавач"
Председателят на столичната организация на партията Деян Николов призова да не "кръщаваме улици на човек, който е бил дълги години чужд разузнавач" Снимка: БНТ

Председателят на столичната организация на партията Деян Николов призова да не "кръщаваме улици на човек, който е бил дълги години чужд разузнавач"

От "Възраждане" се обявиха категорично против кръщаването на столична улица в кв."Полигона" на името на бившия американски посланик у нас Джеймс Пардю.

На пресконференция от партията предложиха улицата да се прекръсти на академик Антон Дончев. Допълниха, че ще внесат искането днес в Столичния общински съвет, предава БНТ.

Председателят на столичната организация на партията Деян Николов призова да не "кръщаваме улици на човек, който е бил дълги години чужд разузнавач".

От "Възраждане" обясниха закъснялата с близо 10 дни след взетото решение от СОС реакция с това, че едва сега научили за преименуването на улицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари