От тази вечер се преустановява преминаването на автомобили през прохода Шипка

1
Това съобщиха от Областната дирекция на полицията в Стара Загора
Това съобщиха от Областната дирекция на полицията в Стара Загора Снимка: БГНЕС / Архив

Промените се налагат заради празника 3 март

За отбелязването на Националния празник на България на връх Шипка от 20:00 часа днес до 18:00 часа на 3 март ще бъде ограничено двупосочното транзитно преминаване на превозни средства през Шипченския проход, по пътя Казанлък- връх Шипка. Това съобщиха от Областната дирекция на полицията в Стара Загора.

На 3-ти март от 6:00 до 13:00 часа ще се пропускат автомобили, движещи се към връх „Шипка“. Те ще могат да се паркират вдясно, по посока на движението. От 13:00 часа до 18:00 часа ще се пропускат автомобили, които се движат от връх „Шипка“ в посока към град Казанлък.

Създадена е организация за опазване на обществения ред и сигурност по време на честването, допълват още от МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Слава Украина
    Дано като се съберат всички рашистки подлоги някоя заблудена ракета на джуджето Путлер се взриви там и да ги избие! Националните предатели, които са срам за България!
  • -1
    1
    Венцислав Славчев
    "От 13:00 часа до 18:00 часа ще се пропускат автомобили, които се движат от връх „Шипка“ в посока към град Казанлък." Само жители на южна България ли ще бъдат допускани да си ходят по светло от връх Шипка?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари