От къде идват парите на гей-активистите?

1
Логичната омраза към тази преиграна гей-комсомолщина клокочи и набира сила
Логичната омраза към тази преиграна гей-комсомолщина клокочи и набира сила

Нормалността на една държава се мери по това дали законите се отнасят до всички.

Днешните борци за граждански права са новите гаулайтери на демократичния режим и смятат, че са извън закона. Повод за това писане е данъчната проверка на група активисти, познати покрай няколко либерални процеса във Варна.

Представете си, какво безобразие - появил се е съдия, който назначава данъчни проверки на “борци за граждански права”. Съдия Марияна Ширванян от Административен съд - Варна изпратила на Националната агенция по приходите сигнал срещу различни варненски активисти - страни по дела за гей права.

Напълно законно, с определение, съдия Ширванян изпраща на агенцията сигнал със списък имена на варненски активисти, които не са страни по делото, но за които се знае, че в миналото са били представлявани от същия адвокат, познат със спецификата на делата си - защита на ИК и гей активности. Мотивите за проверката са чудесни: търсят се "източниците на финансиране на тази активна гражданска дейност".

Тихият орбански повей на законност възмущава гей-активиста Радослав Стоянов и той праща вопли в интернет. Как смее съдийка да иска източници на финансиране?! А аз казвам - източниците на финансиране са важни. С тях хора като Радослав Стоянов тормозят граждани и журналисти с напълно безмислени и идиотски дела в съда. Тези хора са обидени на други хора непрекъснато и искат да съдят. Но трябва да се види това, което повтарям от години - с какви пари гей-активистите тормозят журналисти и граждани в съда до такава степен, че обикновените хора вече не смеят да произнасят публично някои имена и думи. Но пък логичната омраза към тази преиграна гей-комсомолщина клокочи и набира сила. Искаме да знаем какви са доходите и източниците на гей-активистите. Никой не е по-високо от един закон и една проверка. Това, че си гей, не те прави непроверяем гражданин. Нали, другари гейове?

Благодарим, съдия Ширванян. Дано и в София се сетят откъде са парите на кресливите европейски хунвейбини.

АВТОР: Мартин Карбовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари