НАП запечата най-голямата дискотека във Варна

5
Дискотека Theatro ще бъде запечатана за 10 дни
Дискотека Theatro ще бъде запечатана за 10 дни Снимка: Theatro club Varna / Facebook

Дискотека Theatro ще бъде запечатана за 10 дни

Национална агенция за приходите (НАП) запечата най-голямата дискотека във Варна.

"Извършва се запечатване на обект, това е предварителна процедура, във връзка с констатирани и установени нарушения в този обект. Към момента това, което знаем е, че в обекта са издадени 66 служебни плана вместо фискални. Това е нарушение, което по наредбата установява запечатване на обекта", каза Лора Георгиева, главен експерт от звено "Комуникации" към териториална дирекция НАПВарна, цитирана от агенция Фокус.

Дискотека Theatro ще бъде запечатана за 10 дни. Тече съдебно разглеждане. От фирмата са входирали жалба, а глоба към този момент няма.

Нарушението, което е извършено е свързано с това, че не е била отчитана продажба в обекта и тя не е стигнала по надлежния ред до сървърите на НАП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    2
    DR .LOUIS
    Искате ли да продадете бъбрека си? Търсите ли възможност да продадете бъбрека си за пари поради финансова криза и не знаете какво да правите? Тогава се свържете с нас днес, ние ще ви предложим добра сума за вашия бъбрек, защото имаме спешна нужда от бъбрек в нашата клиника Уебсайт: https://stlouishospital.business.site Имейл: [email protected] WhatsApp: +60183956897 Цена: $650,000usd.....
  • -4
    1
    DR .LOUIS
    Искате ли да продадете бъбрека си? Търсите ли възможност да продадете бъбрека си за пари поради финансова криза и не знаете какво да правите? Тогава се свържете с нас днес, ние ще ви предложим добра сума за вашия бъбрек, защото имаме спешна нужда от бъбрек в нашата клиника Уебсайт: https://stlouishospital.business.site Имейл: [email protected] WhatsApp: +60183956897 Цена: $650,000usd
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари