От днес започва плащането данъците към Община Русе

3
За предплатилите пълния размер до 30 април е предвидена отстъпка от 5%
За предплатилите пълния размер до 30 април е предвидена отстъпка от 5% Снимка: Dunavmost

За предплатилите пълния размер до 30 април е предвидена отстъпка от 5%

От 22 януари /понеделник/ след 13:00 часа ще бъде възможно заплащането на всички данъци и такси към Община Русе за 2024 г. Задължените лица ще могат да платят в брой или с ПОС терминал на касите на Община Русе на ул. "Котовск" 1, в сградата на СБА, както и в изнесения офис в бл. "4“ в кв. "Дружба" 3.

Плащания на данъци и такси могат да се извършват и чрез банков превод, а клиентите на Пощенска банка, ДСК и ОББ също могат да покриват задълженията си чрез своето онлайн банкиране. Плащания могат да бъдат направени и чрез Изипей, Фастпей, Айкард и на сайта на НАП, съобщават от Общината.

Налогът за недвижимите имоти, таксата битови отпадъци и данъкът върху превозните средства могат да бъдат платени на две равни вноски до 30 юни и до 31 октомври. За предплатилите пълния размер до 30 април е предвидена отстъпка от 5%.

Задължените лица могат да направят и онлайн справка за своите данъци и такси, както и да ги платят, през сайта на Община Русе по всяко време чрез ЕГН/ЕИК и Персонален идентификационен номер (ПИН), който може да бъде получен от Дирекция "Местни данъци и такси“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    Пънчо
    Всеки народ си заслужава управниците.
  • 2
    7
    Kaktus
    Дааа, благодарим на Кметчето и общинарите,че ни вдигнаха данъците с цели 50 % увеличение! Да си сложи даже повече от 6 заместника.Направо по кмет на квартал! Само ни доят,а града ни става все по умрял,мръсен и неподдържан! Как спите господа измекяри?
  • 4
    6
    Ива
    Няма начин данъците да са безплатни, това е ясно. Дори в Америка има данъци. А защо сайта на Община Русе не работи ?
  • -6
    5
    Моето име
    Данъците така или иначе щяха да бъдат увеличени, независимо кой е спечелил на изборите. Увеличенията ще продължават. Вероятно още следващата година ще има ново увеличение.
  • 10
    4
    Късно е чедо
    Да сте мислили, когато сте гласували или не сте гласували. Така червенюгите начело с павликенския мазен цървул ви натресоха това недоразумение и последен некадърник. Вместо да изберете по-малкото зло, вие предпочетохте с действията или бездействията си да натрапите на града неговия рушител, пръв в историята на славния ни град с много първи неща и традиции в развитието си. Пищете сега и плащайте!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари