От -2 до 12 градуса: Какво ще е времето в понеделник?

0
Сутринта е мъглива, след обяд ще започне бързо увеличение на облачността
Сутринта е мъглива, след обяд ще започне бързо увеличение на облачността Снимка: БГНЕС

След обяд от запад ще започне бързо увеличение на облачността, което вечерта ще достигне Източна България

Днес преди обяд в равнинната част на страната ще има мъгла или ниска облачност. Преобладаващите минимални температури ще са между минус 2° и 3°, в София - около минус 2°, предаде БГНЕС.

След обяд от запад ще започне бързо увеличение на облачността, което вечерта ще достигне Източна България. През нощта срещу вторник в западните райони ще завали дъжд. Ще духа слаб, в източната половина на страната до умерен вятър от юг - югоизток. Максималните температури ще са между 7° и 12°, по-ниски в райони с трайна мъгла, в София - около 8°.

Във вторник ще вали над цялата страна, в повечето райони дъжд, на места в Западна България примесен със сняг. Температурите ще се понижат още, дневните ще са между 6 и 11 градуса, за София 6.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари