Освободиха от ареста Венци Боксьора

1
Причината е, че съдът не може да постанови нова мярка, защото все още е в сила предходната - домашен арест
Причината е, че съдът не може да постанови нова мярка, защото все още е в сила предходната - домашен арест

Освободиха от ареста Венцислав Дамянов от Световрачене, по прякор Венци Боксьора.

Причината е, че съдът не може да постанови нова мярка, защото все още е в сила предходната - домашен арест, предава БНТ.

Преди около две седмици Венцислав Дамянов беше пуснат под домашен арест, но след това в сряда вечер отново беше задържан при специализирана акция на СДВР в Световрачене. Първоначално беше арестуван за 24 часа, след това прокуратурата го задържа за 72 часа.

Прокурор е Иво Боев. Той поиска най-тежката мярка задържане под стража. Пред районния съд прокурорът каза, че са разпитани свидетели, които са разказвали за хулиганските действия на обвиняемия. 12 са разпитаните до момента свидетели. Те са дали сведения за нападения, които са изцяло инициирани от обвиняемия. След като ги набиел, той дори искал те да работят за него. Затова пострадалите са силно притеснени, защото близки на Боксьора ги карали освен това да оттеглят жалбите си и ги заплашвали със саморазправа.

Защитата от своя страна поиска съдът да не уважи поискана мярка за задържане под стража и каза, че Венцислав е изпълнявал стриктно мярката домашен арест и не е излизал навън, както твърдят местните жители, а полицията искала да извади дивиденти от случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари