Освободените от "Азовстал" прегърнаха близките си

1

Няма слава без борба, каза зам.-командирът на полка "Азов"

Освободените военнопленници от "Азовстал" се срещнаха за първи път със своите близки. Емоционалното събитие се проведе в Турция, където бяха транспортирани военните с гаранциите на Ердоган, че там ще бъдат в безопасност след размяната им за руски заложници.

Бойците за свободата на Украйна се срещнаха със своите жени, деца, родители.

"Когато синът на Святослав Паламар възкликна "Слава на Украйна", си помислих, че заради това дете си струва да се живее и да вървим към победата до самия край. Радостта, прегръдките, която видях днес, никога няма да ги забравя. Защото това е най-важното нещо, за което трябва да живееш", написа в профила си във Facebook началникът на кабинета на Володимир Зеленски - Андрей Ермак, предава Bulgaria On Air.

Ежедневието на бойците от "Азовстал" минава в игра на шах, спорт, четене на книги.

"Силни, смели, честни, истински... Чест и уважение към такива хора. Трябва да освободим всички останали в руски плен и зад решетките, всички онези, които са били насилствено депортирани. Хората са най-ценното нещо в Украйна. И ние се борим за завръщането на всеки войник и всеки цивилен", коментира Ермак.

"Битката за Мариупол и освобождаването от плен е нашето украинско чудо въпреки съдбата. Много се гордея, че съм украинец - това е най-добрата нация в света. Няма слава без борба", каза зам.-командирът на "Азов" Святослав Паламар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    до РУКА
    Живял съм в Киев (супер мизерен и неприятен град населен с мафиоти и безмозъчни насилници) там видях най-многобройните и брутални жени алкохолички. Изрично ме предупредиха че СПИНА в усраина е със застрашителни размери. След това живях в РОССИЯ, най-топлият, братски и почтен народ. Уважение към мен на всяка крачка. Няма друг народ, който бих нарекъл чисто БРАТСКИ освен Руският. Най-топлите спомени са ми от там. Лов, безброй дивеч, риболов нереално количество трофейни риби от всякакви видове, приятелски братлета от всички страни. Смях, много топли емоции. Тръгнах си едва сдържайки сълзите си. Това са наши БРАТЯ, а ние ги продадохме за шепа долари и за фашистка дупка наречена УСРАНАИНА! Звънят ми по вайбър миналата седмица и ме питат, Защо ни предадохте ? Какво лошо ви направихме ? ПОЗОР !
  • 0
    4
    Fuck off USRAINE
    Усрайна вече е минало! Еврейчето наркоман капитулира и се скри а усраинските курви ревът ли ревът, че кръв и сперма от гъзъ им текък!
  • -5
    3
    РУК за Ръша
    Кои са ти "братя" ве, нещастен Триточков трол сатрапски? Рушлямските чеченци, буряти, сирийски и иракски идилци ли? Верно те са ти "братя", че обичаш да им полапваш рязаните топчици! Жалки антибългаски предатели!
  • 2
    2
    Аз
    "Ежедневието на бойците от "Азовстал" минава в игра на шах, спорт, четене на книги." Не са скопени, осакатени, бити....., както същите тези изроди направиха с руските войници! Защо са ги освободили тези нацисти, трябва да работят в урановите мини, докато им изгният месата по кокалите.Справедливост трябва. Много е добър Путин.
  • 4
    1
    ...
    Измет фашистка. Сега обаче не сте толкова надъхани да колите Московчани, а ? Хубаво са ви подрязали перата братята.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари