Оставка, Борисов!

6
Мая Манолова: Борисов, отиди си с мир. Не предизвикай безредици
Мая Манолова: Борисов, отиди си с мир. Не предизвикай безредици

Оставка на Борисов, оставка на това управление

Отивай си с мир, не предизвиквай безредици. Не превръщай кризата, в която въвлече институциите, в политическа криза и в безредици. Не превръщай  агонията и апокалипсиса на своята власт в агония и апокалипсис на всеки човек.

Това заяви Мая Манолова на протеста пред президентството тази вечер.

До тази ескалираща ситуация се стигна заради войната между институциите. Война, инспирирана от Борисов, в резултат на неговото десетгодишно еднолично управление. Тежка битка между институциите, но това не е битка за по-добър живот на хората, това не е битка за доходи, това не е битка за работни места, това не е битка за подкрепа на малкия бизнес, това не е битка за антикризисни мерки, това е битка за политическото оцеляване на Борисов. Битка за власт. Със зъби и нокти ще пази тази власт срещу хората, срещу всеки, който мисли различно, допълни Манолова.

"Превърна държавата в софра, на която разпределя порциите между приятелския си кръг. Затова от дойдохме тук. За да извикаме "Оставка, Борисов!", заяви още тя.

"Като юрист и като гражданин съм "за" върховенството на правото. Затова правилата да важат за всички, но не по този начин. Не на абордаж на една институция. Не с тежко въоръжение в президентството, защото така много лесно силата на правото се превръща в  право на силата", допълни Манолова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари