Оставиха в ареста Колин Колев за обира на инкасо автомобил

1
Таен свидетел е разказал за най-големия инкасо обир в България
Таен свидетел е разказал за най-големия инкасо обир в България Снимка: БНТ

Таен свидетел е разказал за най-големия инкасо обир в България

Софийският апелативен съд остави за постоянно в ареста Колин Колев - един от участниците във въоръжения грабеж в столицата на 15 ноември миналата година. Тогава, до голям търговски център от инкасо автомобил бяха откраднати над 5 милиона лева.

В съдебната зала стана ясно, че свидетел с тайна самоличност, потърсен от Колин Колев в началото на миналата година, разказал пред разследващите детайлите около подготовката и самия обир. От показанията на защитения свидетел и експертиза на записите в близост до мястото на обира е било установено, че участниците са били петима с маски и с ръкавици и облечени в дълги черни роби. Колите с които са се оттеглили са били с крадени украински номера. По делото има разпити и на явни свидетели, които описват какво се е случило, информира БНР.

Според съдебния състав, макар и косвени, доказателствата са достатъчни, за да се направи обосновано предположение за участието на Колин Колев във въоръжения грабеж. И макар да няма опасност да се укрие, тъй като става дума за тежко престъпление, извършено след предварително създадена организация, с използване на огнестрелно оръжие, физическа сила и е била открадната голяма сума пари, той трябва да остане за постоянно в ареста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари