Оставиха бележка със заплахи върху колата на бежанка от Украйна

1
Анастасия и двете й деца потърсили убежище в страната ни, сега се страхуват за сигурността си
Анастасия и двете й деца потърсили убежище в страната ни, сега се страхуват за сигурността си Видео: NOVA

Автомобилът бил на паркинг в центъра на София

Украинско семейство откри бележка със заплахи прикрепена към автомобила им, оставен на паркинг в центъра на София, разкрива NOVA

Анастасия и двете й деца потърсили убежище в страната ни, сега се страхуват за сигурността си, защото колата им вече е била и обект на вандализъм.

„На 1 март, когато дойдох да си взема колата заварих чистачките си вдигнати и намерих бележката. В нея пишеше, че съм украинска фашистка и че ще разбият колата ми. На следващия ден автомобилът беше покрит с боклуци”, разказва Анастасия.

Тя е подала сигнал в полицията. Паркингът се стопанисва от „Градска мобилност”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    16
    Путьо Марийкин от Кремъл
    Убий руснак, спаси Света!
  • 3
    15
    До боклук 14
    Ама си голям боклук. И на сметището няма да те поберат
  • 0
    14
    ...
    бой, бой и пак бой по долната фашистка хохляндска сган. да ходят в полша, там са си лика прилика. няма уелкъм тука, боклуци.
  • 7
    13
    Do 12
    Какви европейски пари те патили, бе !!!! Ти къде ги видя тия митични европейски пари ? Всичко им плащаме ние - българите ! Вярвате на митове и легенди ! България е нетен вносител в европейския бюджет - внасяме повече пари и поемаме повече финансови ангажименти отколкото получаваме !!!!! Стига с тези лъжи, че получаваме изобщо нещо от ЕС ! Получават някои, това е мошеничество !
  • -12
    12
    До 10
    Въпросните 100лв са по европейски програми - това изобщо не са наши пари .. и нали знаете, че който плаща , той поръчва музиката.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари