Останете живи!

0
Карайте разумно, за да останете живи!
Карайте разумно, за да останете живи!

Лекоатлетката Радостина Стоянова ни напомня, че животът е по-ценен от високата скорост.

Радостина Стоянова е неколкократна шампионка на България в бягането на 60, 100 и 200м и бронзова медалистка от Балканско първенство. Пред обектива на популярния фотограф Verus Photography спринтьорката реализира фотосесия, с която подкрепя мисията на книгата "Останете живи", насочена срещу войната по пътищата в България, и ни напомня, че животът е по-ценен от високата скорост.

Талантливата българска лекоатлетка от Русе е преживяла една много тежка катастрофа, когато била още на 7-годишна възраст. Признава, че инцидентът е оставил трайна следа в нейното съзнание. Случилото се й показало колко важно е да се шофира безопасно и я е направило изключително внимателен водач.

"С включването ми в каузата искам да мотивирам хората да внимават, когато излизат на пътя, за да не им се налага да изпитват никога това, което аз преживях", споделя Радостина Стоянова.

"Не може да продължаваме така - всеки ден пострадали и загинали в кастастрофи, а превишената и несъобразена скорост продължават да са сред основните причини за инцидентите. Нашият призив е ясен: Карайте разумно, за да останете живи!", допълва 24-годишната спринтьорка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари