Осми ден на протести срещу правителството

2
Очаква се демонстрациите в столицата да са особено мащабни, защото за днес е организиран националният граждански протест на сдружение БОЕЦ
Очаква се демонстрациите в столицата да са особено мащабни, защото за днес е организиран националният граждански протест на сдружение БОЕЦ Снимка: в.Сега

По улиците на България днес се очаква да излязат хиляди българи в осми пореден протест срещу правителството

Протестът в София е насрочен с начален час 18 часа, като пред президенството вече започнаха да се събират хора час по-рано, предава "Сега"

Очаква се демонстрациите в столицата да са особено мащабни, защото за днес е организиран националният граждански протест на сдружение БОЕЦ, който ще съвпадне с проявите на "отровното трио" проф. Велислав Минеков, Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов и "Демократична България". Основните искания са за две оставки - на правителството на Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев.

Днес сутринта правителство обяви, че не възнамерява да подава оставка, а планира основен ремонт след насрочения за понеделник вот на недоверие. Главният прокурор Иван Гешев също е категоричен, че няма да се оттегли.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари