Осиновена дъщеря: Майка ми ме наказваше да си лягам гладна!

0
Драмата се разигра в предаването "Съдебен спор"
Драмата се разигра в предаването "Съдебен спор"

Драмата се разигра в предаването "Съдебен спор"

За влошени отношения между майка и дъщеря разказаха в предаването "Съдебен спор" по Нова телевизия. В днешния епизод бе разгледан иск срещу осиновителка, която е обвинена от дъщеря си, че е присвоила средства от продажба на наследствени имоти, пише България Днес. Ответницата заяви, че като малка ищцата крадяла от всички, включително обрала полицай. Сега злоупотребявала с алкохола. Ищецът е Десислава Георгиева от Варна, а ответникът Димка Георгиева от село Здравец, Варненско.

"Майка ми ме е оставяла гладна. Бях проблемно дете, биех се с децата, карах се. Бях дете, когато обрах полицай, за което съжалявам", разкайва се Деси. Майка ѝ разказа как осиновената ѝ щерка била в поправително училище и учила само до 6-ти клас. На 15 години избягала от вкъщи и заживяла с доста по-възрастен мъж, от който забременяла.

"Тя краде още от малка пари, трябва ли да я излагам сега. Открадна дори заплатата на баща си", каза майката осиновителка от двора на къщата си, където иначе кучета и котки живеят в мир и разбирателство.

"Ние никога не сме имали чувства и отношения, като майка и дъщеря. Откакто баща ми почина, нямам вече какво да търся. Човекът, който обичам, няма го вече. Баща ми имаше много по-различно отношение. Майка ме наказваше гладна да си лягам, а той я чакаше да заспи и идваше вечер да ми даде да ям", спомня си Десислава, която сега има две свои деца.

Съдия Иван Сотиров обаче определи претенциите на ищцата като недоказани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари