Още една оставка по върховете на ДПС

0
Ахмед Ахмедов е подал оставка от поста заместник-председател на Централния съвет на партията
Ахмед Ахмедов е подал оставка от поста заместник-председател на Централния съвет на партията Снимка: БГНЕС

Ахмед Ахмедов е подал оставка от поста заместник-председател на Централния съвет на партията

Това съобщиха от пресцентъра на ДПС.

Това е втората оставка от ръководен пост на движението за последната седмица след като преди дни се оттегли и досегашният председател на ДПС Мустафа Карадайъ.

След оставката на Карадайъ ръководството на ДПС се поема лично от почетния председател - Ахмед Доган до конференцията, на която движението се очаква да избере нов председател. Председател на парламентарната група пък остана единствено Делян Пеевски, който доскоро споделяше поста с Мустафа Карадайъ.

В момента на официалния сайт на ДПС липсва информация за членовете на ръководството на партията в секциите "Председател", "Централен съвет" и "Централно оперативно бюро".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари