Още един "бушон" изгоря в Община Русе

10
Кметът уволни заместника си Наталия Кръстева
Кметът уволни заместника си Наталия Кръстева

От утре Наталия Кръстева е освободена от длъжността си да отговаря за комуналните дейности в общината.

Зам- кметът по комунални дейности в Община Русе подаде оставка, съобщиха от общинската администрация. Оставката е била приета от кмета Пламен Стоилов.

По информация на пресцентъра на Общината Пламен Стоилов днес е издал заповед, с която от утре, 20 август, Кръстева се освобождава от длъжност. В съобщението от Общината не се посочват мотиви за освобождаването на Кръстева.

По думите на г-жа Кръстева, раздялата с поста не се дължи на конфронтация с кмета Стоилов. Като член на общинското ръководство на ГЕРБ тя щяла да се включи активно в предизборната кампания, ще бъде и в листата на партията за общински съветници.

Така, по-малко от два месеца преди началото на кампанията за предстоящите местни избори Пламен Стоилов остава с трима заместници.

Припомняме, че преди две седмици Пламен Стоилов се раздели и със заместника си по „Устройство на територията“ Димитър Наков. Тогава още двама души напуснаха постовете си. Със заповед на кмета пресцентърът на общината остана без ръководителя си Мария Иванова. Директорът на дирекция „Икономика и управление на собствеността” Нели Миткова пък се пенсионира.

На постовете си засега остават Даниела Шилкова, заместник-кмет по „Икономика, инвестиции и собственост”,  Иван Григоров, заместник-кмет по „Хуманитарни дейности” и д-р Страхил Карапчански, заместник-кмет „Европейско развитие”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари