Осъдиха за сексуално посегателство бивш университетски преподавател

0
Юристът Чавдар Стоянов започнал да шиба с камшик мъж и да мастурбира
Юристът Чавдар Стоянов започнал да шиба с камшик мъж и да мастурбира

Юристът Чавдар Стоянов, бивш преподавател по Международно публично право в Софийския университет, бе признат за виновен за опит за принуда и за сексуално посегателство срещу двама мъже.

Софийският районен съд му наложи 3-годишна условна присъда с 5 години изпитателен срок, пише Труд.

Скандалът със Стоянов гръмна през 2015 г., когато той бе уволенен по искане на 120 студенти. Те събраха подписи, след като техен колега се оплака, че преподавателят му отправял сексуални намеци и го карал да прави лицеви опори гол до кръста, за да му даде заверка.

През юли м.г. Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт срещу Стоянов, който бе подведен под отговорност за принуда на Г. И. и за осъществени действия на полово удовлетворение с К. Л. Зад инициалите и в двата случая стоят мъже.

Според обвинението Г. И. си търсел допълнителна работа, а преподавателят Стоянов искал да си наеме човек за лична охрана. При среща на двамата Стоянов заявил на И., че е бисексуален и го излъгал, че работи и като прокурор. На втора среща преподавателят хванал Г. И за бедрото и се опитал да го прегърне, затова мъжът решил, че се отказва от работата. Стоянов му се обадил по телефона и го заплашил, че ще го бие с камшик и че ще го набеди пред прокуратурата, че го е нападнал преди трима свидетели.

К. Л. също трябвало да бъде нает за бодигард, но в този случай Стоянов го завел в апартамент. Накарал го да се съблече и да направи 50 лицеви опори. Мъжът приел, защото смятал, че това е част от изпита за работа. Внезапно Стоянов започнал да го шиба с камшик по гърба и да мастурбира. Не спрял, докато не удовлетвори половото си желание.

Източник: Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

След една известна възраст да си добър в леглото, означава да не хъркаш.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари