Осъдиха на затвор пиян шофьор

0
Осъденият остава без шофьорска книжка за 3 години и трябва да плати 600 лева глоба
Осъденият остава без шофьорска книжка за 3 години и трябва да плати 600 лева глоба Снимка: Прокуратура на РБ

Осъденият остава без шофьорска книжка за 3 години и трябва да плати 600 лева глоба

Мъж влиза в затвора за година и половина заради шофиране след употреба на алкохол.

Б.З. е засечен да управлява в нетрезво състояние около 13:20 ч. на 13 януари 2022 г. Той е спрян на бул. "Цариградско шосе" в София с концентрация на алкохол в кръвта си 1.28 на хиляда, установено със съдебна химико-токсикологична експертиза, съобщиха от Прокуратурата.

По случая е образувано досъдебно производство. В хода на разследването са направени експертизи и са разпитани свидетели. Разследването е приключило с внасяне на обвинителен акт в съда.

Състав на Софийски районен съд е признал Б.З. за виновен и му е наложено наказание от 1 година и 6 месеца "лишаване от свобода", което следва да се изтърпи при първоначален "строг" режим, както и глоба в размер на 600 лева и 3 години лишаване от право да управлява МПС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари