Осъдиха на затвор мъж, подал фалшив сигнал на телефон 112

2
Осъденият е заявил, че му е извършен грабеж на сумата от 1500 лева
Осъденият е заявил, че му е извършен грабеж на сумата от 1500 лева Снимка: Прокуратура

Осъденият е заявил, че му е извършен грабеж на сумата от 1500 лева

По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура - Плевен е осъден В.Д., на 43 години, за извършено престъпление по чл. 326, ал. 1 от НК.

В.Д. се е признал за виновен и е осъден за това, че на 22.08.2020 г., в гр. Плевен, от мобилен номер е предал невярно повикване за помощ на телефонен № 112 (Единен Европейски номер за спешни повиквания), че му е извършен грабеж на сумата от 1500 лева, съобщиха от държавното обвинение.

За извършеното престъпление на същият е наложено наказание четири месеца лишаване от свобода, което следва да изтърпи при първоначален строг режим в затвор.

Делото е приключило с одобреното от съда споразумение, което има последиците на влязла в сила присъда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари