Осъдиха британски полицай на 36 доживотни присъди

0
Част от престъпленията са изнасилване на 12 жени
Част от престъпленията са изнасилване на 12 жени Видео: NOVA

Част от престъпленията са изнасилване на 12 жени

Полицай, който е охранявал британския парламент и дипломатически сгради в Лондон, получи 36 доживотни присъди и ще прекара в затвора най-малко 30 г., преди да може да обжалва. Дейвид Карик бе осъден за серия тежки престъпления, извършвани в продължение на две десетилетия, включително изнасилване на 12 жени, предаде NOVA.

По време на процеса стана ясно, че 48-годишният полицай почти винаги се е възползвал от служебното си положение, за да привлича своите жертви и да ги сплашва да не търсят справедливост след насилията, на които ги е подлагал. Мъжът е признал пред съда за 49 сексуални посегателства и 24 изнасилвания, направени в периода между 2003 г. и 2020 г.

Униформеният бил въоръжен, което означава, че е бил на по-високо от средното ниво в йерархията на британската полиция. За целта многократно му е правен психотест. Обикновено примамвал жертвите си в социалните мрежи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари