Орлин Дяков: ГЕРБ ще изиска договора за Летище Русе, преди той да бъде подписан

2
Говори се, че едва ли не сме подарили летището за 10 години, възмущава се Орлин Дяков
Говори се, че едва ли не сме подарили летището за 10 години, възмущава се Орлин Дяков

Говори се, че едва ли не сме подарили летището за 10 години, възмущава се Орлин Дяков

"ГЕРБ ще изиска договора за Летище Русе, преди той да бъде подписан". Това обяви председателят на групата в Общинския съвет Орлин Дяков, цитиран от КИС 13. Целта е да се провери за разминавания с решението на местния парламент на сесията през януари, с което бе учредено право на ползване за 10 години.

Въпреки това, от ГЕРБ не са съгласни с тиражираната информация, че общинските съветници едва ли не са подарили летището на инвеститорите. Орлин Дяков пое ангажимент да изиска договора за летището преди да бъде подписан.

Ако инвеститорите изпълнят това, което са заявили, летището ще стане използваемо, смятат от основната опозиционна група в местния парламент.

Припомняме, че при прекратяване на договора заради неизпълнение на условието, Общината не само не дължи обезщетение, но и всички подобрения по инфраструктурата, остават общинска собственост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    daskal
    Гербаджия. Боклук. Как може артист да е член на тази банда?
  • 4
    2
    Моци
    И като какви ГЕРБавите се правят на важни? Или живеят в миналото кога управляваха 12 години? Ама така е щом няма кой да ги сложи на място! Нахалници!
  • 8
    1
    Дгд
    ГРОБ ДА ГО ДУХАТ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари