Орландо Блум се срещна с Володимир Зеленски

1
Това е първото пътуване на британския актьор в Украйна от 2016 година насам
Това е първото пътуване на британския актьор в Украйна от 2016 година насам

Това е първото пътуване на британския актьор в Украйна от 2016 година насам

Актьорът Орландо Блум, който е посланик на добра воля на детската организация на ООН УНИЦЕФ, посети детски център в Киев, предаде агенция Ройтерс, цитирана от БТА. Звездата от филмите "Карибски пирати" и "Властелинът на пръстените" се срещна и с президента на Украйна Володимир Зеленски.

Това е първото пътуване на британския актьор в Украйна от 2016 година насам.

"Не съм си представял, че войната ще ескалира в цялата страна, когато бях там" (през 2016 година), сподели актьорът в Инстаграм.

"Днес имах щастието да чуя детски смях в центъра "Спилно", подкрепян от УНИЦЕФ, който е безопасно, топло и възпитаващо пространство, където децата могат да играят, да учат и да получават психо-социална подкрепа", посочи Орландо Блум.

Центровете "Спилно", разположени в цяла Украйна, предлагат подкрепа за разселени деца и техните семейства, като повече от половината от един милион деца и хората, които се грижат за тях, са посетили такъв център през изминалата година, се посочва в изявление на УНИЦЕФ на неговия уебсайт.

По данни на Главната прокуратура на Украйна в 13-месечната война на Русия срещу Украйна са били убити най-малко 465 деца.

В нощното си обръщение и след срещата с Орландо Блум президентът Володимир Зеленски заяви: "Той знае до какво е довела тази агресия, колко пълномащабни трябва да бъдат усилията на света, за да я спрем, да възстановим Украйна след войната".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    7
    Макс
    Твърдящия по долу ,че убитите деца и цивилни от Украинската армия 2014 е руска пропаганда,препоръчвам да изгледа документалният фил,,Децата на Донбас,,.Филма е български не руски.Това са доказани факти,да неудобни и неприятни но факти.
  • 6
    6
    Рамадан Хасан
    Винаги съм се питал колко струва един трол. Не колко му плащат, а самият той. На колко си е оценил душата и е продал на Мефистофел? Със сигурност има и безплатни души, продали се в името на мечтите си. А мечтите им винаги са едни и същи. Лукс в лъскава опаковка. Убеден съм, че никой от тях не осъзнава народните поговорки като "Безплатен обяд няма" и "Само сиренето в капана е безплатно." Не мога да приема тази нова нормалност, да си продаваш мнението за някаква цена, дори понякога да пишеш неща които не ти се нравят. Къде отива личността ти, достойнството или честта ако щеш? Да, вярно е, 30 сребърника не са малко за някой, но пък модерно казано никнеймът Юда ти остава за цял живот. Под каквито и имена, псевдоними или безсмислени думи, почеркът ти остава, идеите и ценностите също. Колкото и да си мисли такъв човек, че е анонимен, не го прави невидим. Той може само да храчи по известните, оставайки в своята си неизвестност. Когато храчи се чувства значим, макар и да е само анонимен плювалник. Това е единственият начин някой да му се издразни и да му се обърне внимание. Не мога да мразя такива хора, мога само да им съчувствам и да им дам кърпичка да си изтрият пяната от устата. Ако и това не помогне има специализирана помощ.
  • -6
    5
    До антибългариня под № 4
    А Путлер защо не допусна няколкото поискани проверки за състоянието в Донбас? Ако всичко това, което бълва путлериската пропаганда е вярно, защо през 2014 - 2022 година няма нито един украинец от този район отправил се към Русия. Нека си припомним, без да е имало такива "кръвопролития" както твърди прогандата на Империята на злото, в нашата малка България, турците, които бяха насилствено преименувани при първа въможност се отправиха към Турция - така наречената голяма екскурзия. Който познава обкновени турци, от селски раони, знае че те продадоха най-скъпото си - къщи, дворове, животни и тръгната за там където не бяха обиждани, малтретирани и ппреименувани. Нещо не ми се връзва цялата тази пропаганда на Путлер, даже и Гьобелс може да му зависи.
  • 7
    4
    Българин
    Орландо Блум, защо не дойде 2014 в Украйна да види как се избиват мирни жители и деца само защото говорят руски.Да посети и алеята на Ангелите,там има доста снимки ма убити деца от правителството ма Украйна....
  • 7
    3
    До 2ри
    Да ще влезне в историята като рязана еврейска продажна помия, която заради чужди интереси продава родината си!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари