Зеленски е дублирал мечето Падингтън в Украйна

0
Казва, че с харизматичния рисуван добряк, си приличат
Казва, че с харизматичния рисуван добряк, си приличат

Владимир Зеленски е дублирал мечето Падингтън, когато втората част от поредицата е излязла в кината в Украйна през 2017 година.

44-годишният президент е бил комик и актьор, преди да се заеме с политиката, и макар повечето украински филмови фенове да са знаели, че озвучава супер известния герой във филма, сега това стана известно благодарение на Хю Боневил, пише Dir.bg.

Британският актьор публикува в Туитър връзка към видео с украинския президент, в което се разказва зад кадър, как той озвучава мечето Падингтън за местната версия на филма, пред постер на продукцията. Споделя, че за него е удоволствие да озвучи този харизматичен добряк Падингтън. Казва, че имат и общи черти - и двамата са топли, общителни "хора". Във филма играе Хю Грант. 

Снимка: Getty Images

"До днес нямах представа кой е дал гласа си на Падингтън в Украйна. Говоря за себе си, благодаря, президент Зеленски". След това Боневил е сложил връзка към призив на УНИЦЕФ "или към тези по света, които споделят ценностите на Падингтън".

Зеленски учи право в университета, но винаги го е влечала актьорската професия.

През 2015 г. в комедийния сериал "Слуга на народа" той играе учител по история, който неочаквано е избран за президент на Украйна след като видео, заснето от един от учениците му, се разпространява като вирус в мрежата. Зеленски играе ролята на Васил Петрович Холобородко, който неочаквано става лидер на страната си, след като въпросното видео, в което той разкрива корумпирани политици, е гледано от милиони хора. Поредицата става толкова популярна на фона на борбата на Украйна с олигарсите и корупцията, че на живо по телевизията в навечерието на Нова година, 2018-а, Зеленски обяви, че планира да последва стъпките на героя си и да се кандидатира за президент. Той нарича партията си на сериала. 

Той спечели президентските избори през 2019 г. с категоричните 73% от гласовете на втория тур и победи Порошенко.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    hm
    Историята му винаги е звучала като сценарий на западни кукловоди и винаги е било пред очите ни. Сега руско-украинците соленичко че си платят за шоуто, както и всички други, които пропуснаха 25-тият кадър на холивудската продукция "Украйна" в последните 8г. (25-тият кадър е скрито послание, subliminal message - техника за подсъзнателно влияние върху хората, посредством вграждане на допълнителен кадър в картината за 1/3000 от секундата, стандартно състояща се от 24 кадъра в секунда. Смята се, че този допълнителен елемент влияе върху подсъзнателното възприятие на човека.)
  • 0
    3
    До 2 русенец
    На твоето пиано, колко време свири ??
  • 3
    2
    русенец
    То Зеленски е свирил с тестисите си на пиано и това му бил коронният номер като смешник. Пардон, като комедиант.
  • 2
    1
    Кравария
    Питам: къде има позьор за президенти педал боксьор за кмет….. отговор в КРАВАРСКА УКРАЙНА!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари