Организират протест срещу връщането на хартиената бюлетина

0
Организаторите са от „Правосъдие за всеки”
Организаторите са от „Правосъдие за всеки”

Организаторите са от „Правосъдие за всеки”

За нов протест срещу връщането на хартиената бюлетина съобщи NOVA. Първата подобна акция се проведе на 18 ноември. Организатори на недоволството, което ще се проведе тази вечер пред Народното събрание, са от гражданската инициатива „Правосъдие за всеки”.

Под надслов „НЕ на хартиената коалиция – ЗА честни избори” те призовават часове преди да продължат дебатите по темата в пленарната зала, политици и граждани да изразят нежеланието си да гласуват на хартия.

От „Продължаваме промяната” също обявиха в социалните мрежи, че ще бъдат на площада, за да потвърдят ясно позицията си против бюлетините. Очакват се и представители на „Демократична България”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    Fafd
    Организаторите са сащническо НПО! Тези сащнически представители са платени от сатанистите от сащ и на практика са агенти на сащническо влияние! Защо тези сащнически представители не протестират срещу еврото?! Да, не са им платили, за да се борят срещу еврото!
  • 0
    3
    хм
    Подготовка за кметските избори...
  • 3
    2
    Sтанко
    Хартиената бюлетина подпомага купуването на гласове от ОПГ ГРОБ=ДПС и техните платени лилави гласоподаватели, както и неграмотните пенционери, гласуващи за рушлямската БКП! Само партиите на Статуквото и Мафията обядитени в "Хартиената коалиция" дърпат България към дъното! Разберете го!!!
  • -2
    1
    Някойси
    Ама от платените протести на ПП и ДБ. Аз пък искам с хартиена бюлетина да гласувам, защо искат да ни ограничават да гласуваме само с машини. Явно има нещо, така ги устройва.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари