Операта в Русе със специална "екстра" за отдалечените квартали

0
Операта в Русе със специална "екстра" за отдалечените квартали

С постановката на „Трубадур“ започват спектаклите на Русенската опера на лятна сцена, съобщават от културния институт.

Оперният шедьовър на Джузепе Верди ще бъде представен утре, 7 юли, от 20.00 часа на сцената на Летния театър в Русе. Дебют в ролята на Леонора ще направи Лусине Даниелян от Армения. В ролята на Азучена гостува Даниела Дякова, в мъжките роли ще видим Стоян Даскалов (Манрико) и Александър Крунев (Граф Ди Луна). Участват още Пламен Троански, Момчил Миланов, Йоланта Николаева, Георги Мокриев, хор и оркестър на Държавна опера Русе. Диригент е Иван Кожухаров.

За любителите на оперното изкуство от отдалечените квартали от Русенската опера са подготвили и специална „екстра“. След края на спектакъла пред Военния клуб ще ги чака специален безплатен автобус. Той ще се движи по следния маршрут: бул. „Ген. Скобелев“ – СБА – Мосю Бриколаж –Кооперативен пазар – ЖК „Чародейка – север“ – ЖК „Чародейка – юг – ЖК „Дружба – 3“ (обръщалото на тролея).

Билети могат да се закупят от Каса ОпераРусе: понеделник – петък 9:30 – 13:00ч. и 15:00 – 18:00ч.; тел.: 082 82 50 37, 0879 128 190, Билетна каса на Канев център в Технически университет тел. 0878 488 802 и от сайта www. grabo.bg, чрез който се ползват и специални отстъпки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари