Опасно горещо време в цяла България

0
Максималните температури днес ще са между 35° и 38°
Максималните температури днес ще са между 35° и 38°

Максималните температури днес ще са между 35° и 38°

Висок риск от възникване на пожари има в по-голямата част от страната в близките дни. Причината е сухото и горещо време, в комбинация с нестихващия вятър, който затруднява тяхното овладяване.

Днес и утре е в сила предупреждение за опасно горещо време в почти цялата страна. Максималните температури днес ще са между 35° и 38°, в София – около 33°, в Русе - около 38°. Ще бъде слънчево и по-малко ветровито със слаб, в Източна България - умерен вятър от изток-североизток.

Слънчево и горещо ще бъде и по Черноморието с максимални температури между 30° и 33°. Вятърът ще бъде слаб до умерен, с посока от изток-североизток. Вълнението на морето ще е слабо, а температурата на морската вода е 25°-26°.

Добри условия за туризъм в планините – умерен вятър и малка вероятност за изолирани следобедни превалявания.

И през следващите дни ще се задържи без съществена промяна - предимно слънчево, с вероятност за изолирани следобедни превалявания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Чпленчо Килкоф
    Е днес ще е урожаят. Формата за службата за днес е леко и ефирно облекло. Може и без........ облекло. Сутрешната Комунистическа Проверка ще е по време на физзарядката в коридора пред кабинета. Рапорт даден.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари