Опасна дупка дебне шофьорите в квартал "Дружба"

0

Повечето улици в кварталите на град Русе са в окаяно състояние.

Някой от тях не са преасфалтирани повече от 30 години, а шофьорите търпят щети ежедневно от бездействието на местната управа.

Сега ще ви покажем една много коварна дупка, която буквално реже гумите на колите. Тази дупка дебне данъкоплатците в квартал "Дружба 3" зад "Зодиака".

Точно на това място, г-жа Ангелова е спукала и двете гуми на своя автомобил. Пострадалата шофьорка е извикала полиция да и направят протокол и възнамерява да подаде жалба в Община Русе.

Жената се чуди какво още може да направи за да се вземат адекватни мерки. 

"Когато заминаха полицаите потърсих помощ от сервиз, оказа се че нищо не става от гумите. Поръчаха веднага гуми, техен колега ги донесе, поставиха ми ги и всичкото това ми отне 4 часа на студа. Платих 360 лева и неможах да свърша задачите които имах през обедната си почивка и не успях да се върна на работното си място! Още утре пускам жалба в общината и дело в съда! Няма да оставя нещата така!", пише до Dunavmost г-жа Ангелова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Едно не разбрах - защо ме изхвърлиха от тролея? Стоях си кротко, на никого не пречих и весело си скърцах със стиропор по стъклото.

Харесай Дунавмост във Фейсбук