Опашки за карти за автобус се вият във Варна

5
Интересно е, че варненци предпочитат един определен пункт за карти, който се намира на улица "Русе"
Интересно е, че варненци предпочитат един определен пункт за карти, който се намира на улица "Русе" Снимка: БНР

Интересно е, че варненци предпочитат един определен пункт за карти, който се намира на улица "Русе" 

Дълги опашки се извиха пред един от пунктовете за издаване и зареждане на карти за Градския транспорт във Варна.

От ранното съботно утро на пункта на ул."Русе" чакат предимно възрастни хора, предава БНР. Този пункт работи всеки ден от 08:00 - 18:30 ч. и си остава най-предпочитан от потребителите.

Припомняме, че пунктовете за продажба на абонаментни карти за пътуване с градския транспорт във Варна вече не издават хартиен вариант. Всеки потребител може да си закупи единствено електронна карта в някой от седемте пункта за продажба на превозни документи, съобщават от "Градски транспорт" ЕАД.

Закупуването и зареждането на документ за превоз в обществения транспорт на Варна може да се извършва всеки делничен ден, а картите се издават от дата до дата с валидност 30 календарни дни или в зависимост от избрания период - за едномесечен, двумесечен, тримесечен, шестмесечен или едногодишен, посочват още от „Градски транспорт“.

Електронният вариант на абонаментните карти става задължителен и за пенсионерите, както и за хората с увреждания. Валидността на пластиките се проверява със специални устройства от контрольорите в автобусите. От потребителите се изисква единствено да покажат документа при поискване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    МАЗНА ЛЪЖА
    МАЗНА ЛЪЖА НЕЩО СЕ ВИЕ В ПРАЗНИТЕ КАРТУНИ НА ЖУРНАЛЯТА ОТ САЙТА
  • 2
    1
    Аз
    Не е най-предпочитан, а единствения в центъра, за който е смешно да се намира на това място и да работят 2-ма служители. Просто съм без думи, къде чакат хората на пътя. Как не взеха мерки от градски транспорт, ами държат тази барака от 30 години и хората стоят на пътя. Срамота.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари