Опасен покрив на къща на булевард "Придунавски"

0
Обезопасителната лента е разкъсана
Обезопасителната лента е разкъсана Снимка: Фейсбук

Обезопасителната лента е разкъсана

Сигнал за опасен покрив на къща в Русе.

Загрижен гражданин публикува снимки във фейсбук групата "Русе". От тях е видно, че покривът на верабндата към къща е започнал да се руши и създава непосредствен риск за живота и здравето на преминаващите по тротоара на булевард "Придунавски". На близкия пътен знак се вижда да виси разкъсана ограничителна лента, с която най-вероятно е било обезопасено мястото.

"Само въпрос на време" е озаглавена публикацията, под която в коментарите става ясно, че собственикът на имота е починал.

"Наистина не знам какво стана с къщата след като си замина брат Станчо. Такива планове имаше за нея. Старинната веранда е със страхотен изглед към Дунава. На другата уличка има две малки дюкянчета. Жалко за тази къща...", сподели запознат със случая потребител.

"Толкова обичам тази къща, винаги я гледам с тъга, когато се разхождам! Но вече става опасна!", допълни друг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    10
    селянин
    Благодаря за коректният отговор:-)
  • 3
    9
    от гражданин до селянин
    бул. „Придунавски“ 38 (43.854435, 25.952508)
  • 2
    8
    селянин
    до "загрижения гражданин" бул. Придунавски е с дължина поне 3 кил. редно е да се посочи точна локация.
  • 2
    7
    Не се безпокой Ми Так
    Прендата има други грижи. Гледа като Кумчо Вълчо, как комшията обслужва и обгрижва натурално, красавицата на която изневери.
  • 3
    6
    митак
    Пенчо вместо да се разхожда като муха без глава да посещава проблемни места и да това са сигнали от гражданите да им обръщат внимание не да се коментира след като стане бела,а относно лудоста с сервирането през пътното платно същата работа градския бик да види тези недоразумения че то верно срамота!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари