Опасен изнасилвач и убиец на кучета е влязъл в България

0
Сигналът е подаден от германски неправителствени организации към български доброволци
Сигналът е подаден от германски неправителствени организации към български доброволци

Неправителствени организации за защита на животните алармираха в социалните мрежи, че мъчител, изнасилвач и убиец на кучета от Холандия с няколко ефективни присъди, е пристигнал в България за нови жертви.

Съобщението обиколи всички групи за защита и помощ на животните във Фейсбук.
Сигналът е подаден от германски неправителствени организации към българските доброволци. Те поддържат контакти най-вече с Германия, където се изпращат голяма част от бездомните български кучета и котки за осиновяване, пише "Марица".

В холандската преса може да се открие, че през 2013 година Франц Камп е арестуван, защото е убил и изхвърлил куче през мост във близка река. Свидетели на случилото се уведомяват холандската полиция и той е арестуван. Оттогава снимката му е разпространена из целия Европейски съюз от международните организации.

При влизането в дома му полицията открива още няколко кучета, като едно от тях е било от България. Това, което установяват при разследването е, че холандският мъчител е правил секс с животните. Убитото кученце е било изпратено за осиновяване от Гърция. То било изнасилвано многократно и измъчвано,а после полуживо изхвърлено в реката където умира.

Франц Кампе бил осъден за убийството на най-малко две кучета, но вероятно присъдата му е изтекла и е освободен. От немска организация са се свързали с наши природозащитници и са уведомили, че мъчителят идва в България, придружаван от жена. Сигналът е подаден вчера вечерта и най-вероятно Кампе вече е в България.

Според български природозащитници той ще се насочи към препълнените приюти у нас, за да си набави нови жертви. Те умоляват никой да не се доверява на този мъж, защото той измъчва, бие и изнасилва животните.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари