Опасен ден, всичко може да завърши с провал

1
За предпочитане е усамотението и да се ограничат контактите
За предпочитане е усамотението и да се ограничат контактите

23.02.2019г. - Ден за уединение, да се избягват контактите.

Коефициентът на успешност за деня е 10%.

Напрегнатата връзка на Луната с Уран в по-късните следобедни и вечерни часове ще прави променливо настроението, ще повишава емоционалността, неразумните постъпки могат да бъдат последвани от неприятни последици, пише Novini.bg. Избягвайте да се намирате през това време на обществени места.

Венера е в съвпад с Плутон, което ще бъде причина за честите прояви на егоизъм и недостатъчно разбиране емоциите на другите не само днес, но и в следващите 2-3 дни. При този транзит се увеличава количеството на извънбрачните връзки, където е заложен стремежа само към сексуални отношения. Възможно е да се стигне до сексуално насилие.

По това време често възникват фатални връзки. Новите отношения могат да бъдат сериозни, но не всички от тях ще се развиват според хармоничен сценарий. Възникват проблеми в отношенията поради ревност, силно собственическо чувство, изясняване на отношенията, кавги и дори прекъсване на отношенията. Така че бъдете разумни.

Луната е в знак Везни до 17:57ч.

Опасно е да се изпада в крайности, както и да се отделя твърде много време само на един проблем или сфера на живота, забравяйки за всичко останало. В общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Най-уязвими са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза.

Луната съвсем за кратко ще се движи на празен ход (от 17:12ч до 17:57ч), но в това време не предприемайте нищо ново, нищо важно.

В 17:57ч Луната преминава в знак Скорпион, където ще остане до 23:21ч на 25 февруари. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Продължава 19 лунен ден от 21:40ч на 22 февруари до 22:51ч на 23 февруари.

Неблагоприятен, даже опасен ден на намаляващата Луна. Символ на деня е паяка, паяжината. Може да се събудят негативни емоции, което може да доведе до усещане за тревога. За предпочитане е усамотението и да се ограничат контактите, за да се избегнат конфликти. Избягвайте да общувате с пияни хора, стойте по-далеч от тях. Не се препоръчва да се изясняват отношения. Може да стане по-лошо. Не се поддавайте на провокации и сами не провокирайте другите. Подбирайте думите си и не правете глупости.

Крайно неблагоприятен ден за запознанства, за водене на преговори, за сключване на сделки, за подписване на документи. Не се препоръчва да се започва нищо ново, а всекидневните дела изискват много предпазливост и внимание. Всеки голям проект може да завърши с провал. Решението на финансовите въпроси да се отложи. Неудачен ден за пътуване и смяна на обстановката.

Физическото натоварване изтощава организма. Болестите започнали този ден са опасни и ще се нуждаят от продължително лечение. Има опасност от травми, хранително натравяне. Енергията на деня зле се отразява на психично лабилните и психично болните хора. Може да си направите разтоварващ ден, но да не се гладува. Да се избягва и другата крайност - да не се преяжда.

Секса е добре да се отложи, а ако все пак ви се налага, всичко да е абсолютно умерено, без излишества. Зачатие не се препоръчва.

Могат да ви се присънят кошмари. По-добре да не обръщате внимание на тези сънища.

Да се избягва подстригване.

Следва 20 лунен ден от 22:51ч на 23 февруари до 00:00ч на 25 февруари.

Днес е 10 слънчев ден - Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно състояние. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за философски размишления, да се изследват най-фините ъгли на психиката, за среща с вътрешното ни „аз”. Тогава ще можете да видите живота на по-фино равнище. Могат да се освободят вътрешните противоречия. Освободете се от страховете си и комплексите чрез методите на психоанализа, саморегулация и медитация. Хармонизирайте се и ще успеете да повишите вибрациите си. Старайте се по-малко да говорите. Следете за своите емоции и ги контролирайте.

При всички тези негативни и звездни влияния, препоръката е да се придържате към цитата от Библията: “Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец. Обичайте враговете си, благославяйте онези, които ви проклинат, правете добро на онези, които ви мразят, и се молете за ония, които ви обиждат и гонят”.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари